top of page
fruit en groenten

Wat doen wij?

Samenwerkingsrelaties mooier maken

met behulp van onze vier smaken...

Margreet

DSC_0383.JPG

Al ruim 20 jaar zet ik mij met veel compassie in, om maatwerk serious games en simulaties te ontwikkelen. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met trouwe professionele partners.

 

Iedere keer weer, kruipen we letterlijk in de vraag, de ambitie en de context van de klant. Door de situatie goed te doorgronden, ontstaat er als het ware vanzelf een idee hoe de simulatie weloverwogen en uitgebalanceerd opgebouwd moet worden.

 

Al deze unieke vragen en dito simulaties en serious games hebben een rijke, waardevolle ervaring opgeleverd, van mini games tot XL games. Met al deze mooie ervaringen op zak, heb ik onlangs weer eens de balans opgemaakt.

 

Eén ding weet ik zeker. Ik wil me nog lang blijven inzetten voor verbinding en ontwikkeling in de brede zin van het woord. Dat is altijd mijn grote drijfveer geweest. Vanuit verbinding inspiratie opdoen, wijzer worden en samen verder komen. De basis wat mij betreft voor iedere game en samenwerking met klanten en partners in het 4Challenge netwerk.

Hoe mooi zou het zijn om de meest succesvolle ervaringen te bundelen tot speerpunten voor de komende periode? Deze insteek heeft drie forse ambities opgeleverd waar we ons, vanuit 4Challenge op gaan richten en ons op hebben georganiseerd.

 

Ik ben benieuwd wanneer wij elkaar gaan ontmoeten.

Margreet Uyterlinde

Onze vier smaken

fruit en groenten

Waarbij de deelnemers zichzelf tegenkomen in een meeslepende simulatie met levensechte scenario's.

fruit en groenten

Serious Games

Deelnemen aan een 4Challenge Serious Game zorgt voor bewustwording, enthousiasme en een positieve impuls voor een actueel thema.

We bootsen de werkelijkheid op een compacte en veelzeggende manier na. De voorgeschotelde situatie moet net echt zijn, waarin verschillende lagen verwerkt zijn. Inhoud, relatie, belangen, erfenissen en gewoonten. We nemen iedere vraag en iedere deelnemer serieus. Tegelijkertijd zoeken we altijd naar speelse elementen, om jullie uit te dagen in mindset, eagerness om te leren en

het beste van jezelf te geven.

Zo wordt de game altijd speciaal voor jou en je collega's ontwikkeld. Meedoen betekent ervaren, ontdekken, proberen en leren. Er is geen ontsnappen aan! 

papaja

Waarbij de deelnemers in een specifieke positie het hoofd moeten bieden aan een uitdagingen binnen het bedrijf.

papaja

Gamified assessment

Wat ons betreft moet ieder Gamified Assessment een unieke leerervaring zijn voor deelnemer en liefst ook voor opdrachtgever. 

Kandidaten stappen gedurende een (halve) dag in de schoenen van….. .

 

Meteen vanaf het begin word je geconfronteerd met een nagebootste situatie, die zich zo maar eens echt zou kunnen voordoen.

Gaandeweg krijg je te maken met (onverwachte) veranderingen en nieuwe dilemma's.  Hoe ga je hier mee om? Afhankelijk van de doelstelling beleef je dit avontuur alleen of in teamverband. Je krijgt alle ruimte om de nieuwe functie, rol of positie te ervaren en te ontdekken. 

Bovendien zal je eventueel nieuwe werkgever zich op een sympathieke manier in zijn kaarten laten kijken.

 

Jullie bepalen immers samen of de match klopt.

Fruits and Vegetables_edited.jpg

Omdat elke student modern, interactief & onderwijs van de hoogste kwaliteit verdient.

Fruits and Vegetables_edited.jpg

Gamified onderwijs

Leerlingen stappen in een gesimuleerde, speelse setting met onverwachte perspectief wijzigingen (tijd, persoon, land). 

Om succesvol te worden dagen we jullie uit op de competenties die je nodig hebt in de huidige samenleving. Jullie doen bij ons altijd in teamverband mee. Samen kom je immers verder.

Bij ons leer je niet over Leonardo da Vinci, bij ons ben je even deze genius. Of je beleeft de Franse Revolutie of D-Day van dichtbij.

Iedere keer komen er nieuwe lessen bij, waarbij we verschillende disciplines met elkaar combineren. We maken ze spannend en verrassend. Jullie worden geconfronteerd met game changers, partners in crime en dashboards om jullie vorderingen inzichtelijk te maken.

Lees hier meer over Passie voor onderwijs.

Voedselfotografie

Een uniek en groots event met impact neerzetten, om simultaan en op grote schaal samen te leren.

Voedselfotografie

Special events

Er moet een productlancering voorbereid worden  of de impact van een wetswijziging moet op korte termijn door de hele organisatie heen eigen gemaakt worden of misschien nog wel breder .. in de hele keten.

In alle gevallen moet een grote groep mensen meegenomen worden op een laagdrempelige, aansprekende en ervaringsgerichte manier.

Dat is op en top maatwerk. Uniek en eenmalig. We schromen niet om alles uit de kast te trekken, om het programma en de hele setting zo impactvol mogelijk te maken. Het is aan u om ons in toom te houden, indien nodig.  We kunnen verrassend snel schakelen en blijven niet heel lang in de brainstormfase hangen, daarvoor zijn we te pragmatisch en te resultaatgericht.

Met 4Challenge Events mag u er van uit gaan dat we met elkaar  in rap tempo bewustzijn, betrokkenheid, energie en commitment weten los te weken.

bottom of page