top of page

Recensies 4Challenge

"Margreet (4Challenge) heeft een bijzonder talent om echte situaties na te bootsen in een veilige omgeving en daar lessen uit te trekken op gebied van selectie en/of samenwerking. Met een toegankelijke en doortastende stijl doorziet ze snel hoe een team of organisatie functioneert, en welke (knel)punten daarin om aandacht vragen. Met veel creativiteit en verbeeldingskracht weet ze een programma te schetsen waarin deze punten aan de orde komen, of zelfs worden uitvergroot. Door een levensechte situatie te schetsen vergeten deelnemers al snel dat ze onderdeel zijn van een gesimuleerde werkelijkheid. Dit biedt een unieke kans om te observeren hoe (knel)punten zich manifesteren en om te onderzoeken wat beter kan. Van Margreet mag je tijdens en na het programma heldere en constructieve inzichten verwachten over structuren, houding en gedrag in de samenwerking. Vaak geeft dit helderheid, inspiratie en enthousiasme om een verbeterslag te maken."

Max

"Margreet maakt het vage concreet en het ongrijpbare tastbaar. Een goede samenwerking tussen partijen is niet vanzelfsprekend maar wel rand voorwaardelijk om tot een gezamenlijk succes te komen. Met haar ervaring en overtuiging maakt Margreet duidelijk dat er geen ontkomen aan is; we zullen en moeten onze houding en gedrag aanpassen. Bij het Perceel 3 (landzijdige bereikbaarheid van Schiphol) hebben we hier aan de hand van Margreet de afgelopen 5 jaar grote voortgang geboekt op het vlak van Strategisch Partnerschap met Schiphol."

Jan Willem

bam-logo.png

“Het werken met simulaties is een prachtige manier om ervaringsleren te kunnen aanbieden in onze adviespraktijk. Omdat wij regelmatig veranderingen in een organisatie begeleiden, zijn  de simulaties die we met Margreet ontwikkeld hebben een mooie manier om de beoogde veranderingen in samenwerking, rollen en leiderschap te ervaren en te doorleven. Op basis van die ervaringen kunnen we de beoogde verandering waar nodig bijstellen en ontstaat er eigenaarschap bij de betrokkenen. In de samenwerking met Margreet heb ik meermaals ervaren dat het doorleven en uitproberen van een beoogde verandering heel andere inzichten oplevert dan het erover discussiëren vanuit plannen en organogrammen. Van ervaren leer je snel: “Better an oops than a what if”. Margreet is heel creatief in het ontwerpen van een goede simulatie, waarin altijd aandacht is voor veilige omgeving, een zo realistisch mogelijke setting, een beetje tijdsdruk en soms wat spelelementen om het ook voldoende luchtig te houden. Wat ik ook goed vind aan de werkwijze van Margreet is dat de nabespreking / debriefing net zo serieus wordt voorbereid als de simulatie zelf. Daarmee zorgen we ervoor dat we maximaal effect behalen met de event. En tenslotte is het heel plezierig en inspirerend samenwerken met Margreet. Snel schakelen, veel creativiteit, grote klantgerichtheid en de nodige humor. “

Gerard-van-Dieren-182x182.jpg

Gerard

galgn groep.png

“Margreet is een professionele, energieke en verbindende vrouw die moeilijke onderwerpen op een prettige manier bespreekbaar en “ervaarbaar” maakt. De door haar ontwikkelde games zijn daar een geweldig instrument voor. Door haar andere manier van kijken en haar wil, gedrevenheid en kwaliteit om zich echt in de ander te verdiepen zorgt ze voor een verfrissende (door)start en verbetering van samenwerkingen.”

Katja

"Margreet is en enorm warm, sympathiek, slim en positief ingestelde persoonlijk- heid. Dat is een bijzondere combinatie van eigenschappen, die wel nodig is om een bedrijf als 4Challenge op te richten en succesvol te maken en houden.


In haar werk vind ik haar erg doelgericht, ze wil echt het verschil maken, dat kost enorm veel energie, vergt doordachte aanpakken met een erg goed inlevingsgevoel van haar doelgroep. Ze weet het raakvlak van een idealist en realist goed te bewandelen, dat is echt een gave. Zelf ben ik wars van bedrijven die van alles beweren, maar het niet waarmaken. Volgens mij delen we deze aversie ;)"

Menno.jpg

Menno

trabocca.png

“Voor ons betekende het in zee gaan met 4Challenge een hele plezierige samenwerking met Margreet. Het gedachtegoed van 4Challengde werd daarbij door Margreet professioneel en pro-actief vertaald naar onze klantbehoefte. Die afstemming, mede dankzij Margreet haar ervaring en sterke communicatieve vaardigheden, hebben wij als zeer plezierig ervaren. Maar ook haar verfrissende aanpak, altijd bereikbaar zijn en de ruimte die Margreet bood voor het ontvangen van feedback hebben geresulteerd in een succesvolle samenwerking. Bedankt!”

Tamara

bam-logo.png

"4Challenge, led by Margreet, is a dynamic enterprise that's been designing tailor-made serious games for over 15 years. They specialize in translating business questions into immersive, gamified learning environments. Partnering with them promises an engaging journey that promotes leadership and entrepreneurial thinking. Expect a blend of creativity, professionalism, and commitment to impactful learning with 4Challenge."

Pavel

"Margreet sluit met haar workshops en simulaties perfect aan op de behoeften van het team. Zij neemt de tijd om te onderzoeken welke thema’s aan de orde zijn en wat het team nodig heeft om hun doel te bereiken. Zij begeleidt de deelnemers in de sessies op een professionele manier, waardoor de kern op tafel komt in een goede sfeer. Na de sessie kan het team verder met concrete acties en tips."

Carlo.png

Carlo

pycott-logo_edited.png

Wat wij horen van deelnemers

Deelnemer

"Het was net echt...ik was direct gegrepen door de situatie waar ik mee werd geconfronteerd.

Deelnemer

"Dat was even slikken, we zijn enorm gedreven eigenwijze professionals en we hadden niet door hoe slecht we naar de klant luisterden."

Deelnemer

"Geweldige manier om te ontdekken hoe we als team in korte tijd efficiënt en met plezier kunnen samenwerken." 

Deelnemer

"Een snelkookpan waarin ik mijn collega teamleden echt veel beter heb leren kennen."

Deelnemer

"Heel erg leerzaam en best confronterend (!) om op deze wijze te experimenteren met samenwerken."

Deelnemer

"De impact van verschillende belangen is haarscherp naar voren gekomen."

Deelnemer

"Wat een cadeau, het evaluatiegesprek 1:1 met de coach, om nog beter zicht te krijg en hoe ik in dit team sta en waar vooral mijn toegevoegde waarde ligt."

Deelnemer

"Verrassend, spannend maar zeker ook leuk om te doen. We hebben een goede prioritering gemaakt hoe we verder gaan met de inzichten."

bottom of page