top of page

Drie forse ambities

01

We hebben de ambitie om De duurzame samenwerkingspartner van Bouwend Nederland te worden. Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Door succesvolle ervaringen beschikbaar te stellen en collectief te leren van bloopers en forse uitglijders. Naast de maatwerk- en gestandaardiseerde games en simulaties, bieden we nu ook innovatieve, data gedreven concepten aan. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als je weet wat werkt? We zetten ons in, om de broodnodige samenwerking en verbinding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer binnen complexe projecten en contracten verder handen en voeten te geven.

Lees hier meer over de Passie van 4Challenge in de bouwwereld.

02

Naast Bouwend Nederland heeft het Onderwijs ons hart al langer gestolen. Langs twee sporen hebben we ervaringen opgebouwd. Het ene spoor betreft de gestandaardiseerde gamified assessments om de meest veelbelovende schoolleiders te vinden. Het andere spoor wordt gevuld met de exclusieve gamified lessen, die we voor middelbare scholieren (VO, MBO) hebben ontwikkeld. Beide sporen smaken naar meer. We willen

Onderwijzend Nederland helpen haar forse opdracht te realiseren en tegelijkertijd de leerlingen uit te dagen op een eigentijdse manier. Interactieve, ervaringsgerichte lessen of ook wel gamified lessen.

Lees hier meer over de Passie van 4Challenge in de onderwijswereld.

03

Inmiddels hebben we ons al jarenlang toegelegd op de meest uiteenlopende gamified assessments. Uniek om te ontwikkelen en om aan mee te doen, gezien de reacties van de deelnemers. Reden voor ons om deze vorm steeds verder te vervolmaken. Daar zijn we druk mee bezig. Onze aanpak onderscheidt zich van andere assessments, door het nagebootste verhaal waar je als kandidaat in stapt en waar je zelf verder vorm aangeeft. Je stapt gedurende een dag in de schoenen van …. wie zal het zeggen, zaalarts, bankdirecteur, productspecialist, projectmanager, ingenieur. Meedoen met een gamified assessment geeft je een verrassend inkijkje in je eigen kunnen, doen en laten. Nu is het tijd om de assessments die we hebben opgebouwd om te vormen naar gestandaardiseerde, gamified assessments. Met als doel om tegen een betaalbare prijs, veel meer mensen deze ervaring te bieden. Maar we willen meer. We willen organisaties en werkzoekenden verrassen met een gamified assessment voor de eigen sector, waarin werkzoekenden en organisaties elkaar kunnen vinden.

Lees hier meer over de Passie voor Assessments.

bottom of page