top of page
DSC_0480.JPG

Assessments nieuwe stijl

Assessments moeten in onze ogen unieke, leerzame en onvergetelijke ervaringen zijn. Zo’n ervaring, die je aan de kersttafel memoreert als 1 van de hoogtepunten van het afgelopen werkjaar.
Voor de deelnemer, maar ook voor de opdrachtgever.

Once in a lifetime

image.png

Pareltjes komen boven drijven

We beleven er plezier aan om assessments zo in te richten, dat pareltjes vanzelf boven komen drijven. Deelnemers stappen bij ons in een gesimuleerde setting, waarin ze als het ware aan de slag gaan in hun nieuwe rol of positie. Met als doel, om te ervaren en te ontdekken of het dat is wat hij /zij ervan verwacht en in hoeverre hij/zij er klaar voor is.

Naast alle maatwerkprogramma´s bieden we nu ook gestandaardiseerde games aan, die jullie samen met jullie eigen samenwerkingscoach op een eigen gekozen moment kunnen inzetten

Opdrachtgever laat ook iets van zichzelf zien

Eigentijdse aanpak

We denken dat we met deze aanpak aansluiten op de wensen en behoefte van opdrachtgevers en kandidaten. Een serieuze, uitdagende en speelse twee richting benadering waarbij we de ambitie van beiden serieus nemen. Vanaf 1 juli 2023 zijn we gestart om ons samen hard te maken voor bovenstaande ambitie. En we gaan dit niet alleen doen. Binnenkort meer hierover.

Contact zoeken?

4Challenge 

info@4challenge.nl

Margreet Uyterlinde

Assessmentpsycholoog en dedicated simulatie ontwikkelaar

06-21871251

Gert.png

Gert-Jan van Arnhem

Senior assessmentpsycholoog

06-54901981

bottom of page