• De Galan


   De Galan    

  Click here

  De Galan

  De Galan
  De Galan Groep is een hoogwaardig organisatie-adviesbureau. Verandering komt pas op gang, als je die verandering van binnenuit weet te ontketenen, is de visie van De Galan op veranderingen. En dat is precies hoe 4Challenge er ook over denkt.
  De Galan Groep biedt de frisse blik van de buitenstaander, taxeert de veranderopgave en helpt de organisatie vanuit eigen kracht het proces te organiseren. 4Challenge verzorgt desgewenst de maatwerk simulaties, waarmee de bewustwording, betrokkenheid en eigenaarschap binnen de organisatie wordt aangewakkerd.

  4Challenge werkt al jaren succesvol samen met De Galan.

  Meer over onze samenwerking: https://prezi.com/view/3t2sZ7yGzgKi9j3QNfwP/
 • BAM


   BAM   

  Click here

  BAM

  BAM
  Samen met BAM heeft 4Challenge een Serious Game ontwikkeld waarmee BAM met haar klanten de uitdagingen van een nieuw project kan doorlopen. Na deze game weten zowel BAM als haar klant hoe ze tijdens het project gaan samenwerken en hoe ze samen eventuele problemen kunnen oplossen.
 • KWD


   KWD   

  Click here

  KWD

  KWD
  KWD is een no-nonsense projectmanagement bureau: resultaatgericht, pragmatisch en methodisch.

  4Challenge en KWD hebben hun beide expertises gebundeld in een projectmanagement game: de Fusiegame. Deze assessmentgame is bedoeld voor (aankomend) projectmanagers om vast te stellen op welk niveau zij acteren en wat zij nog te ontwikkelen hebben voor het volgende level.

  In deze game staat de fusie van twee departementen centraal. Welke projectmanager is in staat om in deze politieke omgeving succesvol te zijn?
 • Xiel


   Xiel   

  Click here

  Xiel

  Xiel
  ‚ÄėPsychology in Business‚Äô, twee bevlogen en professionele adviseurs, Pieter-Jil Pluimert en Marc Boele. 4Challenge heeft de samenwerking met deze partij gezocht ten behoeve van de uitvoering van gamified assessments. Inmiddels is de samenwerking verder uitgegroeid. Gezamenlijk trekken we op in de ontwikkeling en uitvoering van serious games met Semler-iaanse elementen.
 • AMC


   AMC   

  Click here

  AMC

  AMC
  Al jarenlang verzorgt 4Challenge in samenwerking met Jaap van Muijen (Hoogleraar leiderschap) diverse leiderschapssimulaties voor het AMC. Deze simulaties maken onderdeel uit van leiderschapsontwikkelprogramma’s.

  Daarnaast hebben we de samenwerking gezocht met Franck Asselman, werkzaam bij het AMC. In het kader van zijn promotieonderzoek heeft Franck enige jaren geleden een managementgame ontwikkeld. In deze game worden deelnemers getraind om bij de aansturing van afdelingen/clusters te sturen op de combinatie van medische, pati√ęnt en bedrijfsvoeringsparameters.

  Het AMC heeft 4Challenge een licentie gegeven om deze game samen met Franck Asselman verder te ontwikkelen en voor andere instellingen zoals ziekenhuizen en zorgverzekeraars te organiseren. Deze game wordt aangeboden onder de naam Focus Game.  De game is ook geschikt voor trainings- en onderwijsdoelstellingen als ook voor assessments.  Zie hier een filmpje over de Focus Game.

  Meer informatie over de focus van Franck Asselman www.casemixinformatie.nl
 • Filmregie


   Filmregie   

  Click here

  Filmregie

  Filmregie
  Boudewijn Koole (1965) is creatief producent bij- en mede-eigenaar van Witfilm. Hij begeleidt de filmmakers in het ontwikkelen en opzetten van hun plannen, tijdens het draaien en in de montage. De afgelopen jaren heeft hij zich als filmmaker meer toegelegd op drama voor televisie en op speelfilm. Zijn speelfilmdebuut KAUWBOY is erg goed ontvangen; de film is aan 14 landen verkocht en heeft over de hele wereld meer dan 30 prijzen gewonnen, waaronder de Discovery Award van de European Film Academy en de First Feature Award tijdens de Berlinale 2012. BEYOND SLEEP (2016), openingsfilm op het International Film Festival Rotterdam, is zijn meest recente speelfilm. Voor deze film ontving hij een Gouden Kalf.

  4Challenge en Boudewijn Koole hebben een unieke samenwerking opgezet in de nieuwe gamified werkvorm ‚ÄúSetting the scene‚ÄĚ.
 • Opname techniek


   Opname techniek   

  Click here

  Opname techniek

  Opname techniek
  Voor sommige opdrachten en zeker voor de nieuwe gamified werkvorm ‚ÄėSetting the scene‚Äô werken we graag samen met de Social Video Desk. Een pragmatische, professionele en prettige club.
 • Distinctive People


   Distinctive People   

  Click here

  Distinctive People

  Distinctive People
  In samenwerking met onze partner Distinctive People introduceren we 4Challenge Serious Games op de Engelse markt
 • Carole Beelen


   Carole Beelen   

  Click here

  Carole Beelen

  Carole Beelen
  Carole Beelen is onze partner wanneer we even uit een game stappen om groepssessies in lassen.